Gratis hulp en advies Meer informatie

Er zijn zojuist nieuwe producten toegevoegd! Kom meer te weten

Express-leveringsopties zijn nu beschikbaar. Kom meer te weten

Zomeruitverkoop nu van start!

10% korting op alle assortimenten op de hele site!

ZOMERVERKOOP10
  • Snelle wereldwijde levering

  • Alleen producten van topkwaliteit

  • Snelle verzending van alle artikelen

  • Livechatfaciliteit beschikbaar

Een stapsgewijze handleiding voor het aanbrengen van Everest epoxyvloerverf - applicatiegids

Billyjoe Jarvis |

A step by step guide on how to apply Everest epoxy floor paint - application guide

INVOERING

Epoxyvloerverf is een van de slijtvastste vloerverven op de markt, ontworpen om een ​​perfecte afwerking te geven met een duurzaamheid die jarenlang meegaat en gemakkelijk zelf aan te brengen is. Sommige mensen denken dat het een moeilijk proces is als je dit zelf doet. Volg deze handleiding en je zult in een paar eenvoudige stappen een glanzende, slijtvaste vloer hebben.

Voorbereiding van het oppervlak

Voordat u begint met schilderen is het van groot belang dat het oppervlak grondig is gereinigd en heeft laten drogen. gaten en scheuren moeten op passende wijze worden gerepareerd voordat u gaat schilderen; de gladheid van uw afwerking wordt bepaald door de gladheid van uw startoppervlak. Een betere voorbereiding zal betere resultaten opleveren. Wij raden aan dat de ondergrond een temperatuur heeft tussen de 5 graden Celsius en 25 graden Celsius. Als uw coating te koud is, kan deze niet goed uitharden, te warm kan de verf te snel uitharden om mee te werken.

Wij raden u aan de vloer vóór het aanbrengen te schuren of te verticuteren om een ​​goede hechting te garanderen. Dit kunt u bereiken door een vloerslijpmachine te huren bij uw plaatselijke gereedschapsverhuurwinkel.

Productvoorbereiding
Begin met het uitzetten van de producten op een mengruimte. Deze ruimte moet u beschermen met wegwerpplastic of karton. Everest Trade Epoxy Vloerverf is een 2-componentenproduct, dus zorg ervoor dat u deel A en deel B combineert.

Zodra de activator aan uw epoxy is toegevoegd, heeft uw unit een beperkte verwerkingstijd van 30 minuten. Het is dus raadzaam om één unit per keer te mengen, zodat er voldoende tijd is om de eerste unit aan te brengen. Het mengen dient te gebeuren met een elektrisch aangedreven boormachine met een metalen peddelmixer. als u geen paddle-mixer heeft, bieden wij deze aan op onze website, ontworpen voor gebruik op epoxy https://premiumpaints.co.uk/collections/application-tools-1/products/prodec-24-drill-fit-paint-and -sealer-roerder .

Open deel A en meng dit gedurende 1-2 minuten grondig, voeg dan deel B toe en blijf nog 1-2 minuten mengen, waarbij u ervoor zorgt dat beide delen goed gemengd zijn. Nadat dit gemengd is, dient u dit direct op de voorbereide ondergrond aan te brengen.

Het product toepassen

Ten eerste raden we aan om de verf met een penseel op de buitenruimtes aan te brengen, omdat dit het in de toekomst veel gemakkelijker maakt. Als u een groot gebied schildert, raden wij u aan een gebied af te bakenen met schilderstape die door 1 stuk kan worden bedekt. Een eenheid van 5 kg bestrijkt tussen de 17 en 20 vierkante meter. Meng elke eenheid met behulp van hetzelfde mengproces en decanteer het mengsel in een verfbak of -bak. Wij raden aan dit aan te brengen met een heavy-duty rollerkit die we ook aanbieden op onze website https://premiumpaints.co.uk/collections/rollers-and-roller-sets . Begin met het aanbrengen van de verf op uw vloer en zorg ervoor dat er een dunne, gelijkmatige laag ontstaat, zodat een gelijkmatige laag over het hele oppervlak ontstaat. Afhankelijk van de porositeit van uw oppervlak kan de eerste laag er een beetje vlekkerig uitzien. Maak u geen zorgen, dit wordt verholpen zodra de tweede laag is aangebracht. Als u afplaktape heeft gebruikt, denk er dan aan deze voorzichtig te verwijderen voordat de coating is uitgehard. Nadat het oppervlak volledig is gecoat, laat u de verf volledig uitharden, bij toepassing bij 20 graden Celsius duurt dit meestal 12 uur. Zodra de verf handdroog is, kunt u beginnen met het aanbrengen van de tweede laag op dezelfde manier als de eerste laag. Het is belangrijk dat de tweede laag binnen 24 uur na de eerste laag wordt aangebracht. Nadat de tweede laag is aangebracht, laat u deze nog eens 12-16 uur uitharden. Na deze tijd kunt u over de vloer lopen en de inhoud van het geverfde gebied bijvullen. Wij raden u aan 48 uur te wachten voordat u voertuigen op het oppervlak parkeert. Water en andere vloeistoffen mogen gedurende 7 dagen niet op de nieuw aangebrachte coating worden aangebracht. Daarna zal een volledige chemische uitharding zijn bereikt. Uw oppervlak zal nu compleet zijn met een gladde en glanzende afwerking die jarenlang meegaat. We zouden het zeer op prijs stellen als foto's/video's van het eindproduct naar onze e-mail sales@premiumpaints.co.uk worden gestuurd . Deze afbeeldingen kunnen op onze website worden gebruikt. Als u dit doet, bieden we u een kortingscode van 10% aan die u kunt gebruiken bij uw volgende bestelling .

Helemaal klaar

Wij hopen dat u tevreden bent met het eindresultaat. Het is echt zo eenvoudig om uw vloer een geheel nieuwe look te geven die jarenlang meegaat. Voor vragen of vragen kunt u contact opnemen via ons e-mailadres sales@premiumpaints.co.uk of ons telefoonnummer 01909 495708.

Billy Jarvis - everest paints icon

Written by: Billyjoe Jarvis
on Monday, 24 July, 2023

Join Our Newsletter

Enter your email address below to subscribe to our mailing list. You will receive updates on our new items and any important information regarding everestpaints.com

100% free, Unsubscribe any time!


Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.